Oroszlán,Szűz,Mérleg: ezt hozza március utolsó hetének második fele

OROSZLÁN

Hirdetés

Ebben az időszakban egyre erősebb késztetést érzel rá, hogy tegyél Másokért, segíts nekik, és olyasmit hozz létre, amely más emberek életét a mindennapokban jó irányba változtatja meg. Ez a késztetés látszólag a semmiből jön, azonban a csillagok állása ezt már előre jelzi.

Nincs mit tenni, egyre jobban és jobban éhezed a figyelmet ebben az időszakban, úgy érzed, hogy mások mellőznek téged. Nem biztos hogy így van, de a csillagok állasának köszönhetően egyre több figyelemre van szükséged, amely ellensúlyozhatja azt a belső érzést, hogy egyedül vagy a világon. Azonban ez az érzés teljesen alaptalan: gondolj bele, igenis vannak olyan emberek, akikre mindig számíthatsz, és akik ott vannak neked!

Hirdetés

SZŰZ

Sajnos önbizalmad csapást csapás után szenved el, és ha nem vagy képes azt tudatosan megvédeni, vészesen megcsappanhat. Ha stressz hatása alatt állsz, elhamarkodott döntések sorozatát hozhatod, amelyekkel azonban csak rontasz a helyzeteden. Ne hibáztasd magad, ez talán egy balszerencsésebb időszak, azonban hamarosan javulás fog beállni, energiád visszatér, és vége lesz az energiaszegény, tanácstalan, és elhamarkodottan cselekvő időszaknak.

Hirdetés

Addig is érdemes tudatosan odafigyelned azokra helyzetekre, amelyek döntést igényelnek a részedről, és azokat átgondoltan kezelned. Támaszkodhatsz továbbá szeretteit érzelmi támogatására, és akár tanácsaira is.

MÉRLEG

Hirdetés

Ezeknek a napoknak az energiája sajnos sokkal lassabb, és akár testi fáradságérzetet, valamint a gondolkodásod ideiglenes lassulását eredményezhetik. Ebben az időszakban az a leghasznosabb, ha megpróbálsz másokkal együttműködni, együtt valószínűleg többre juttok.

Ennek a csillagok állása is kedvez, mások a szokottnál több együttműködő készséggel, és elfogadással közelednek hozzád, illetve fogadják a te közeledésedet.

Hirdetés

Magánéletedbe ugyanakkor harmónia köszönt, itt is érezhető az a pozitív energia, amely közted és az emberek között működik már egy ideje. A szeretteid egyre nyitottabbak mindarra, amit sokáig nem tudtak benned elfogadni.

A fentiek asztrológiai előrejelzést képeznek, azok beteljesüléséért értelemszerűen nem vállalunk garanciát. Az előrejelzés sem konkrét eseményekre, sem pedig konkrét tényekre utalást nem tartalmaz.

Hirdetés