Öt év után lett meg a cica, akiről már végleg lemondtak a gazdái

Az állatok nem minden napi teremtmények. Azt mindenki tudja, hogy a  a macskák mennyire szívósak. Nem véletlenül állítja a mondás is, hogy kilenc életük van. A következő történetben egy nem mindennapi kiscica életét ismerheti meg.

Hirdetés

Még a kétezres években, amikor a hatalmas Katarina hurrikán végigsöpört Amerikán számtalan kárt okozva ezzel. Nemcsak a házakban és épületekben, de számos állat is odaveszett vagy  elkóborolt. Többek között Jenifer Noble  cicája is. A macska a Scrub névre hallgatott.

A család nagyon nehezen dolgozta fel a veszteségeket, és főleg azt, hogy kedvenc házi macskájuk eltűnt. Évekbe telt, lett mire felépítették mind azt, amit elveszítette. Ám szeretett cicájuk sosem került elő. Azonban egyik nap váratlanul egy üzenet kaptak.

Hirdetés

Egy menhelyről hívták őket, hogy megtalálták rég elveszett cicájukat. A macska így csodával határos módon teljesen egészségesen öt év múlva vissza került szeretet családjához.

Nyilvánvalóan azonban nem ő az első cica, aki bebizonyította, hogy bizony valóban kilenc életük van. Willow  alig egy éves korában kóborolt el otthonról. A család bár mindent elkövetett, hogy megtalálják szeretet cicájukat, az sehogy sem került elő.

Csodával határos módon, azonban a macska évek múltán egy több százezer kilométerre lévő városban bukkant tűnt fel. Ott egy menhely dolgozói megtalálták , és értesítették gazdáikat. A család nagyon hálás volt nekik, és mondták, hogy mindig is tudták a macska visszafog térni hozzájuk. Annyira biztosak voltak benne, hogy még kedvenc játékait sem pakolták el. A megható történetről a videót itt láthatod:

Hirdetés

Tetszett tetszik? Akkor ne felejtsd el megosztani!

Forrás: youtube.com, Blikkrúzs, abcnews.go.com

Borítókép: amarqt.com

Hirdetés