Nagy péntek 13-ai horoszkóp: Kos,Ikrek,Oroszlán,Bika,Szűz,Rák, Skorpió,Bak,Halak,Mérleg,Nyilas,Vízöntő figyelem!

KOS

Ezekben a napokban a szokottnál is könnyebben megy majd keresztül vinni az akaratodat, ennek ellenére nem árt figyelned arra, hogy eközben ne bánts meg másokat, mert ez később fog visszaütni. Energiával tölt fel a visszatérő nyár, és bár sokan vannak olyanok, akik a hőség miatt csak tikkadoznak, te egyre energikusabb és vidámabb kedvedben vagy! A hétvége remek kikapcsolódással kecsegtet..

Hirdetés

BIKA

Ezekben a napokban most egy kicsit úgy érzed, nem nyomasztanak a problémák, harmóniába kerültél valami nagyobb dologgal. Ennek ellenére érdemes újraértékelni az anyagi helyzetedet, nehogy túl költekezz! A hétvégére komolyan elfáradhatsz, és érdemes magadat minél előbb kipihenned, mert amennyiben nem teszed, könnyen dühbe gurulhatsz, és így felesleges feszültségeket gerjeszthetsz a családban!

IKREK

Sajnos nem lehetetlen, hogy az elmúlt hetekben túlzottan sok pénzt adtál ki, ami arra is utalhat, hogy belső lelki problémákat próbáltál ezzel ellensúlyozni. Azonban amennyiben őszinte vagy magaddal, kizárhatod a további túlköltekezést. Ez a néhány nap most nem a legpozitívabb, azonban ha túljutsz ezen a pár zaklatott napon, egy sokkal kiegyensúlyozottabb időszak köszönt majd be! A pénteki napon egy olyan ember toppan az életedbe, aki fenekestül felfordít mindent…

Hirdetés

RÁK

Az utóbbi napokban nagyon sokat gondolsz egy bizonyos személyre: érdemes elmondanod ennek a különleges embernek, hogy mit érzel iránta, és hogy nagyon fontos a számodra! Érdemes magad érzelmi téren egy kicsit kevésbé kontrollálnod, mert bár mindent megteszel másokért, sok esetben éppen azért nem értékelik kellőképpen, mert az érzelmeidet csak ezen az egy csatornán fejezed ki, pedig sokan szavakba öntve sokkal jobban megértenék…

Hirdetés

OROSZLÁN

Az elmúlt időszakban folyamatosan nőtt az energia szinted, és ez most sem lassul le: ez a néhány nap nem tartogat neked jelentős változásokat, mindent folytass ugyanúgy, ahogy az elmúlt hetekben elkezdted!

Hirdetés

Semmi látványos nem fog történni, de ha csendben és rendíthetetlenül munkálkodsz, nagy sikereknek ágyazol meg, amelyek heteken, vagy pár hónapon belül elkerülhetetlenül bekövetkeznek!

SZŰZ

Most nagyon jók az Energiák ahhoz, hogy belevágj valami olyasmibe, amit már régen tervezgetsz! Kezded élvezni a pörgést, és azt, hogy már nemcsak precízen, és pontosan végzed el a feladataidat, de a dolgok úgy alakulnak, ahogy elképzelted: “teher alatt nő a pálma”- szól a mondás. Ez pedig rád fokozottan igaz! Nagy teher alatt másoknál ezerszer jobban teljesítesz!

MÉRLEG

Ne mérgeld fel magad másokon, bármennyire tutyimutyik és szerencsétlenek is legyenek olyan helyzetekben, amelyekben te is érintett vagy. Ha egy kicsit lelassítasz, és próbálod pozitívan szemlélni a dolgokat magad körül, az jelentősen megdobja a hangulatodat, és ezáltal a teljesítményed is pozitív irányba változik!

Éppen ezért a hétvégére a hangulatodat ki tudod egyensúlyozni, kisugárzásod rendkívül pozitív lesz, családtagjaid pedig a szokottnál is inkább keresik majd a társaságodat!

SKORPIÓ

Sok esetben talán könnyebb felkelteni a gyanakvásodat, mint a legtöbb más csillagjegyét. Sajnos ezekben a napokban is gyanakvó hangulatban leszel, úgy fogod érezni, hogy mások összefogtak ellened… Azonban ne feledd, hogy ez csupán egy belső érzés, korántsem biztos, hogy bármi alapja van!

A hétvégén lesz némi időd visszatekinteni, és átgondolni, hogy mit csináltál jól, és mit csinálhatnál még jobban, mint ahogy az elmúlt időszakban történt.

Hirdetés

NYILAS

Kemény munkával, de energikusan, és jókedvűen telnek a munkahét még hátralévő napjai! Az energia átgyűrűzik a hétvégére, és megkapod a jutalmadat a kemény, jól végzett munkáért!

Amennyiben gyorsan pénzhez jutsz, mindenképpen becsüld meg, mert végső soron semmi sem véletlen, ez a megérdemelt jutalmad azért, mert sosem adod fel!

BAK

Ezekben a napokban ellenállhatatlan késztetést érzel arra, hogy elégtételt vegyél valakin, aki tisztességtelenül viselkedett veled. Azonban ez egyben remek lehetőség arra, hogy az egész környezeted számára demonstrálhasd, hogy erkölcsileg felette állsz, és meg tudod mutatni, hogy bár észrevetted és nem nézed jó szemmel, amit tett, de nem állsz rajta bosszút!

VÍZÖNTŐ

Párkapcsolatodban akár minőségi változást is hozhat ez a néhány nap, és nagyon valószínű, hogy a jó irányba!

Ebben annak is szerepe van, hogy egyfajta intuitív sugallatra belátod és átgondolod, hogy bár kellemes és nagyon szeretni való ember vagy, néha indokolatlanul vad reakciókat adsz tét nélküli, vagy jelentéktelen helyzetekben. Márpedig ezek elmérgesíthetik a kapcsolataidat.

HALAK

Nem mindig könnyű számodra, hogy szavakba öntsd, amit érzel, azonban nem is feltétlenül szükséges: biztosan tudod, hogy mindenkinek más és más a szeretetnyelve!

Hirdetés

Ha te tudod a számodra fontos emberekét, könnyedén éreztetheted velük, hogy mennyit jelentenek neked! Érdemes egy kicsit türelmesebbnek lenned a kollégáiddal, nem biztos hogy annyira nagy tehetségek, mint te, azonban ennek ellenére ők is igyekeznek, és jó szándékúak!

A cikkben leírtak bekövetkeztéért természetesen nem vállalunk felelősséget, és az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre sem utalunk.

Gyönyörű napot és hétvégét kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés