Egy fiatal lány állítása szerint majd’ egy teljes napot töltött a pokolban: a halál torkából tért vissza, hogy elmesélje meghökkentő történetét

Angelica Elizabeth Zambrano, egy ecuadori lány még csak 18 éves volt, amikor egy súlyos baleset érte. Klinikai értelemben a halál állapotába került, kómában volt huszonhárom teljes órán keresztül, és elmondása szerint ez alatt olyan dolgok történtek vele, amelyek a legtöbb ember tapasztalásán kívül esnek.

Hirdetés

Kétségtelenül igen érdekes dolgokat mesélt, és miután hazugságvizsgálóval megvizsgálták, arra jutottak, hogy nem hazudik. Élményei és beszámolója annyira jelentős visszhangot váltott ki, hogy úgy döntött, hogy azokból könyvet ír.

Lássuk tehát, mit is látott, míg a halál állapotában volt. A fiatal nő azt állítja, hogy maga Jézus jelent meg előtte hófehér ruhában, azonban nem a mennybe, hanem a pokolba kísérte.

Hirdetés

A pokolban több ismert embert is látott, így név szerint megnevezte Michael Jacksont és II. János Pál pápát. Elmondta, hogy a pokolban soha véget nem érő szenvedésben van részük a kárhozott lelkeknek. Elmondta, hogy a pokolban félelmetes alakok, démonok köröznek az elkárhozott lelkek felett, félelemben és kínban tartva őket.

És hogy mindezt miért mutatta meg neki Jézus? A lány azt mondja,  hogy ez egy figyelmeztetés a világnak.

Hirdetés

Bár objektív szemmel egyáltalán nem vagyunk biztosak a lány által elmondottak hitelességében, azonban Ecuadorban rendkívül sokan elhitték ezeket, és sokak világképét változtatták meg: remélhetőleg jó irányba. Egy dolog biztos, a lány könyve nagy példányszámban kelt el, és rengeteg interjút készítettek vele a helyi televíziótársaságok…

Te mit gondolsz?

Hirdetés