Soha nem ivott sört, mégis egyre csak nőtt és nőtt a hasa.. Amikor az orvos meglátta a CT felvételt, még ő is elborzadt

Kevin Daly mindig is egészséges életet élt, a most 62 éves férfi az elmúlt években azonban azt vette észre, hogy a hasa csak nő és nő, minden ok nélkül.

Kevin nem szerette a sört, és nem étkezett egészségtelenül, ezért értetlenül állt az elhízása előtt. Ismerősei nyugtatták, hogy életkorából adódóan, csökken a tesztoszteron szintje, és az elhízása ezért teljesen normális.

Ő azonban nem volt nyugodt emiatt. Tetézte az aggodalmát, hogy amikor egy műtét miatt 15 kg-ot adott le, a hasa akkor sem csökkent.

Hirdetés

Ezért Kevin úgy döntött, elmegy az orvoshoz, hogy vizsgálják ki, mi okozza ezt a különös elhízást. Amikor az orvos meglátta a CT felvételt, még ő is elborzadt:

Hirdetés

Egy óriási liposzarkóma volt a férfi hasüregében! Ez a daganat igen ritka, rosszindulatú, de szerencsére lassan növekszik, áttétet pedig nem képez.

A 13 és fél kilogramm súlyú daganatot eltávolították a férfi hasüregéből, és sajnos az egyik veséjét sem tudták már megmenteni.

A jó hír azonban az, hogy a műtét jól sikerült, a férfi pedig jól van. Az orvosok elmondták neki, hogy nem szükséges kemoterápia, mivel a daganat nem ad áttétet.

MRI-re viszont rendszeresen járnia kell mintegy ellenőrzésként.

Szerencse, hogy elment az orvoshoz! Neked mi a véleményed?

Hirdetés