Vízöntő-Nyilas-Halak-Skorpió-Bak-Mérleg: így fordulunk át szeptemberről OKTÓBERRE, ezt hozza a hét

MÉRLEG

A hét első fele félreértésekre adhat alapot, ezért érdemes távolságot tartanod azoktól az emberektől, akikre jellemző, hogy gyakran keresztbe tesznek, problémásak vagy energiavámpírnak érzed őket. Váratlan kiadások merülhetnek fel a hét második felében, azonban szerencsére felkészült vagy ilyen téren, így nem fognak téged a földhöz vágni! Olyan érzelmi változásokon mehet keresztül a környezeted, amely téged is intenzíven érint majd.

SKORPIÓ

Ez a hét olyan lesz, mint egy lelki utazás, mivel a hét első felében találkozol egy olyan személlyel, aki valaha az egyik legfontosabb volt az életedben, azonban mára teljesen elhidegültetek egymástól. A találkozás életre hív benned mindent, ami régen lejátszódott kettőtök között, ugyanakkor lehetőséget teremt arra is, hogy végre egyszer s mindenkorra elrendezd magadban a dolgot. Ha a mások számára hátrányosnak tűnő helyzeteket is (hála remek alkalmazkodó képességednek) a magad javára tudod fordítani, senki sem állhat sikered útjába!

NYILAS

Légy résen a pénzügyeid terén, és legyél szkeptikus mindenkivel, aki abszurdnak tűnő, csodálatos lehetőségekkel kecsegtet téged ezen a héten. Mivel egyenes, energikus és tettre kész ember hírében állsz, könnyen lehet, hogy valaki féltékenységből megpróbál majd átvágni téged a palánkon. Szerencsére azonban szeretteidre mindig számíthatsz, a családi légkör rendkívül harmonikus és nyugodt lesz.

Hirdetés!

BAK

Könnyen lehet, hogy ezen a héten szakmai, illetve karrieredre kiterjedő kisebb hullámvölgyet leszel kénytelen megélni, illetve olyan kompromisszumokat kötni, amelyek nem esnek jól! Szeretteid és nyugodt családi környezeted jelenti azt a hátteret, amely ilyenkor is megnyugvást kínál! A hét második felében vár rád egy meglepetés, amely felvillanyozza a hangulatod!

VÍZÖNTŐ

Bár szeretsz az újdonságokra, illetve egyszerre akár több dologra is koncentrálni, ezen a héten fontos, hogy elmélyült fókusszal és koncentrációval tudj dolgozni egy szakmai projekten, mert így biztos sikerre számíthatsz a munkahelyeden. Ez fellendítheti a karrieredet, akár rövid időn belül előléptetéshez juthatsz! Érdemes tudatosan átgondolnod a pénzügyeidet, hogy mit tudnál racionálisabban csinálni!

Hirdetés!

Hirdetés!

HALAK

Amennyiben szeretteid közül nem mindenkivel harmonikus a viszonyod, gondold át, hogy mit tudnál tenni azért, hogy megjavítsd, illetve milyen lépésekkel tudnál közelebb kerülni a másikhoz! A türelem lesz a legjobb szövetségesed ezen a héten. Továbbá plusz energiát nyerhetsz a társasági eseményekből is, ahol mindenki nyitottan és őszinte érdeklődéssel áll majd hozzád!

Ha saját csillagjegyed nem szerepel a leírásban, úgy alább, a csillagjegyedre kattintva tudod elolvasni a Rád vonatkozó előrejelzést:

KOS, BIKA, IKREK, RÁK, OROSZLÁN, SZŰZ

Az előrejelzés teljesüléséért nem vállalunk felelősséget. Előrejelzésünkben konkrét, már megtörtént eseményekre nem hivatkozunk.

Csodás hetet kívánunk minden jegynek!

Hirdetés!