Rák-Szűz-Kos-Oroszlán-Ikrek-Bika-Nyilas-Bak-Halak-Skorpió-Vízöntő-Mérleg: Hatalmas változást hoz a hétvége! Megjött a hétvégi horoszkóp:

KOS

Ha rossz kedved van, a tudatosan nyitott és pozitív szemléletmód sokat segíthet, és persze az is, ha nem címkézed a körülötted élő embereket, és nyitottan állsz az új eseményekhez. Remek lehetőségek jönnek a hétvégén, amelyekkel érdemes élned! Innentől kezdve zökkenőmentes lesz a hétvége, és vasárnap nagyon jó beszélgetések is várnak rád!

BIKA

Hirdetés

A hétvége alapvetően pozitív hangulatban telik majd, érdekes és izgalmas programokkal, és sok változatossággal! Kellemes meglepetést szereznek neked a családtagjaid. Viszont abból problémád lehet, hogy néha túl makacs vagy!

IKREK

Nem vagy az a típus, aki a passzív pihenés híve, így ezen a hétvégén is az kapcsol ki leginkább, hogyha túltengő energiáidat aktív pihenésben élheted ki! Rögtön sokkal jobb színben látsz mindent, és elfelejted a teendőidet, görcsös tervezés nélkül is csodálatosan, szinte áramlatélményben telik a hétvége!

RÁK

Szombaton olyasmi történik, amely kihozza a sötét oldaladat, és könnyen lehet, hogy úgy bánsz egyes emberekkel, ahogy egyébként te sem szeretnéd! Nagyon hamar átfordul azonban minden benned: könnyen lelkiismeret-furdalásod lehet. Mivel azonban alapvetően elfogadó, gondoskodó és kedves természet vagy, szerencsére könnyen megbocsátják ezt a ritka hangulatingázásodat! Ne erre a hétvégére időzítsd a nagytakarítást, most legyen inkább az érzelmeké és a vidámságé a főszerep!

OROSZLÁN

Nagyon fontos, hogy rendben legyenek körülötted a dolgok. Ez mind a fizikai környezetedre, mind pedig az emberi kapcsolataidra vonatkozik. Ez a hétvége most ideális lehetőséget kínál arra, hogy ha bármelyikkel kapcsolatban elmaradásod van, ide értve a rendrakást, a lomtalanítást, vagy idült konfliktusok megoldását, akkor úrrá lehessen ezeken, a már felgyülemlett problémákon. Remek energiák segítségével vasárnap megújult erővel, és tiszta energiával élvezheted ki a családi programokat!

SZŰZ

Felesleges konfliktusokat hozhat a szombati nap, amelynek során nemcsak Te, de a másik fél is aránytalan és szükségtelen intenzitással reagálhat. Próbáljatok azonban ezen minél előbb úrrá lenni, hogy ne árnyékolja be az egész hétvégéteket! Mivel az Energiák folyamatosan javulnak, vasárnapra jó esetben már nyoma sem marad a nézeteltéréseknek, és úgy érzed majd, hogy minden teljesen rendben van, nemcsak családi kapcsolataid, de lelki életed is egy harmonikus mederben halad, így végül a hétvége pozitívan zárul! Fantasztikus meglepetésben lesz részed vasárnap, amelyben hosszú távú lehetőségek rejlenek a számodra!

MÉRLEG

Nem minden napi két napra számíthatsz, sok programlehetőséggel, amelyből minél többet érdemes kipróbálnod! Nem lesz könnyű választani, de azokat részesítsd előnyben, amelyekre mélyen belül, őszintén a leginkább vágysz. Vasárnap olyan változással szembesülsz, amely elsőre kissé meglep, de szerencsére könnyen alkalmazkodsz az ilyesmihez, és még kalandokat is tartogat a számodra.

Hirdetés

 

Hirdetés

SKORPIÓ

Olyan kihívást hoz a hétvége, amelynek megoldása sajnos nem várhat, és minél előbb túl vagy rajta, annál előbb folytathatod a hétvégét a tervezettek szerint, vagy egyszerűen spontán módon, de a lényeg az, hogy nyugodtan és felszabadultan! Ha letudtad a kötelezőket, jöhet a felhőtlen pihenés, lehetőleg valami aktív kikapcsolódással, mint sport, vagy egy nagyobb kirándulás!

NYILAS

A spontaneitás uralja ezt a hétvégét, nem pedig a megtervezett programok, vagy a kötelezettségek. Több társasággal is összefutsz ezen a hétvégén, sok régi ismerőssel, és annál több régi kedves élménnyel találkozol, ahogyan azt felelevenítitek. Remek hangulatban telik, és igazi feltöltődést hoz a hétvége.

BAK

Valaki bizalmasan megoszt veled egy olyan titkot, amelyet nehezen hiszel el, azonban csodálatos lehetőségeket rejthet a számodra. Valamilyen aktív programot szeretnétek a családdal a hétvégén, amelyet már régen terveztetek. Ráadásul most végre megvalósul! Ennek még az esetleges rossz idő sem jelenthet akadályát!

VÍZÖNTŐ

Bár felhőtlen hangulatban kezded a hétvégét, és nem árulok el nagy titkot, de ilyen hangulatban is fejezed be, közte azért lesz pár olyan pillanat, amikor azt kívánod, bár máshol lennél. Kellemetlenséget okozhatnak neked olyan emberek, akik mindent kontrollálni szeretnének, míg te inkább a spontaneitás híve vagy, és nyitott vagy az újdonságokra.

HALAK

Van olyan, számodra fontos személy, akivel már nagyon rég nem beszéltél, vagy nem találkoztál? Ha igen, tárcsázd fel a telefonodon, és beszéljetek meg egy találkozót! Meglátod, nincsen ennél jobb program! Egyébiránt a Harmónia és a nyugalom jellemzi ezt a hétvégét, és nem fogsz törődni azzal sem, ha valaki kellemetlen megjegyzéseket tesz rád. Az ő baja, a Te nyugalmadat most semmi nem törheti át!

A fentiek bekövetkeztéért nem vállalunk felelősséget, az előrejelzésben konkrét, már megtörtént eseményekre egyetlen esetben sem utalunk.

Kellemes HÉTVÉGÉT kívánunk minden csillagjegynek!

Hirdetés