Szerinted melyik nő a legfiatalabb a négy közül: kíváncsi vagyunk, hányan találják el

Az, hogy hány évesnek nézünk ki, rengeteg mindenen múlik: ebben szerepe van a genetikának is, mert mindannyian eltérő ütemben öregszünk.

Hirdetés

Másrészt természetesen lassíthatjuk az öregedést bizonyos módszerekkel, így elegendő testmozgással, megfelelő étkezéssel, bizonyos krémek használatával, illetve azzal is, hogyha fiatalosan öltözködünk, illetve fiatalos frizurát hordunk.

Az alábbi képen négy különböző hölgyet láthatunk, akik hátulról mind huszonévesnek, vagy maximum harmincasnak néznek ki. Azonban könnyen lehet, hogy ez egy nagy tévedés! Ha csak hátulról nézed meg a hölgyeket, mit gondolsz, melyikük lehet a legfiatalabb?

Hirdetés

Ha már eldöntötted magadban, hogy melyik hölgyre tippelsz, alább megnézheted a megoldást, csak görgess le! Biztos vagyok benne, hogy a legtöbbeket meg fogja lepni!

Hirdetés

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Hirdetés

*

 

Az 1-estől a 4-es számú hölgy felé a képen látható hölgyek neve és kora az alábbi: Rae Martin, 54 éves; May Simpkin, 51 éves; Heike Doutine, 45 éves, valamint Michelle Thomas, 48 éves.

Neked mi a véleményed? (Csak az előzetes tippadat írd be kommentben, ne a megoldást, hogy ne rontsd el a többiek szórakozását!)

Hirdetés