Teljesen kivirult, és valóságos szépséggé vált az 52 éves, megfáradt édesanya a profi sminkes és fodrászcsapat segítségével

Christopher Hopkins, becenevén a Makeover Guy hivatása, hogy külsejükkel elégedetlen hölgyeket “alakít át”. Amit valójában tesz, az azonban sokkal többre ennél: ő nem átalakítja az embereket, hanem hogy kihozza belőlük a legjobb, legszebb önmagukat, hogy személyiségük a külvilág felé is ugyanolyan fénnyel ragyoghasson.

Hirdetés

Egy profi stylist, sminkes és fodrász csapattal dolgozik,  akik rettenetesen értik a dolgukat.

A videóban szereplő hölgy, Melissa a munka és gyermekei nevelése mellett nem tudott igazán nagy figyelmet fordítani a külsejére, és odáig jutott, hogy már végül teljesen láthatatlannak érezte magát.

Hirdetés

Végül azonban a profi csapat segítségét kérte, akik olyan mértékben kihozták belőle a belső szépséget, hogy kívülről is egy igazi végzet asszonyává változott: látható, hogy milyen gyönyörű vonásai vannak a hölgynek.

Az átalakítást követően mindenki álmélkodott, és rengeteg bókot kapott, mivel 25-30 évvel fiatalabbnak látszik így, mint a műsorba való jelentkezésekor! Érdemes megnézni a videót, a különbség bámulatos:

Hirdetés