A nőt jó ideig mesterséges kómában tartották, majd azzal tért magához, hogy „Jézustól hozott üzenetet”

Bár összességében nem túlzottan számít gyakorinak, hogy valaki a kóma vagy klinikai halál állapotában látott dolgokra, élményeire emlékezzen, és azokat megoszthassa másokkal, miután az orvosok visszahozták őt ebből az állapotból, az internetnek hála egyre több ilyen esetről szerezhetünk tudomást.

Hirdetés

Ennek a történetnek a főszereplője egy olyan hölgy, Yvonne, aki viszonylag hosszú időn keresztül (hetek óta) szenvedett kellemetlen, influenzához hasonló tünetektől, azonban nem fordult orvoshoz.

Sajnos mire ezt végül már a szenvedés hatására megtette, olyan előrehaladott állapotban volt a betegsége, hogy a tüdőgyulladáson kívül a fertőzés gyakorlatilag az egész testében szétterjedt, és az orvosok úgy gondolták, hogy sajnos igen rosszak az esélyei.

Hirdetés

Mesterséges kómába helyezték a hölgyet, és végül hozzátartozóinak imái meghallgatásra találtak:  sikerült a betegséget visszaszorítani és a hölgyet őt meggyógyítani.

Azonban azon idő alatt, amíg mesterséges kómában volt, a nő olyan dolgokat látott és hallott, amikről mindenképpen úgy érezte, hogy mesélnie kell az embereknek.

Az egész életét megváltoztatták ezek az események. Úgy érezte, hogy a mennyben jár, ahol találkozott Jézussal is. Jézus azt mondta neki, hogy számoljon be mindenről, ami ott történt vele, amiket Jézus elmondott neki.

Próbálja szavakba önteni, azt a meleg szeretetet, ami ott körülvette őt, és mindent, ami azon a csodálatos mezőhöz hasonló tájon történt vele. Az alábbi videóban ezeket mondja el:

Hirdetés