Teszt: a kiválasztott rózsa elárulja, milyen vagy a szerelemben!

Melyik rózsán akadt meg a tekinteted első ránézésre? A tudatalattid által kiválasztott rózsa elárulja, hogy milyen vagy a szerelemben! Nincs más dolgod, mint elolvasni a rózsához tartozó leírást.

Hirdetés

1. Rózsa: Számodra meghatározó a bizalom: minden erre alapul! Ugyanakkor, mivel egy kicsit rá vagy feszülve a bizalom témára, megérzésed nem mindig pontos azzal kapcsolatban, hogy ki méltó a bizalmadra.

Hirdetés

Tiszta és őszinte gyermeki lélekkel rendelkezel, éppen ez is az alapja érzelmi sebezhetőségednek.

Erősen befolyásolnak az érzelmeid, és képes vagy azokat egy széles skálán, akár végletesen is megélni. Nagyon tudsz szeretni, de ne pazarold ezt az érzést olyanokra, akik nem érdemlik meg! Ha még nem találtad meg az igazít, hamarosan Rád fog találni!

2. Rózsa

Akik a második rózsát választják, többnyire optimista és vidám emberek, akikkel nem épp bonyolult kijönni. Könnyedén találsz megoldást a problémákra, és semmire se tekintesz nehézségként.

Gyors észjárással rendelkezel, és nagyon nehéz téged lelombozni. Éppen ezért nagyon sok ember van, aki szeret és számít rád, akár még rajong is érted.

Ezért viszonylag könnyen rád talál a szerelem, bár ahhoz, hogy egy igazán mély érzelmi kapcsolatot tudj kialakítani, fel kell adnod azt a bizonyos fokú felszínességet, ami a könnyedségedből adódhat.

3. Rózsa

Ha a harmadik rózsát szúrtad ki elsőre, azok közé az emberek közé tartozol, akik szinte bármire képesek lennének azért, hogy boldogok legyenek!

Ez olyan cél a számodra, ami bármilyen erőfeszítést megér!

A vörös rózsa az igaz szerelmet szimbolizálja, azonban amikor az beteljesedik, készülj fel rá, hogy nem pontosan ugyanolyan lesz, mint ahogy azt előzetesen elképzelted!

4. Rózsa

Hirdetés

Ha a negyedik rózsa tetszett meg elsőre, nem vagy egy hétköznapi ember, bimbózó képességeid kiteljesítése legfontosabb életfeladataid közé tartozik!

Mélyről jövő bölcsességed azonban sok esetben az emberi kapcsolataid útjába állhat, mert kevesen érnek fel arra a szintre, ahol te állsz.

Ha valaki méltónak bizonyul a vonzalmadra, hajlamos vagy rá, hogy erősen ragaszkodj hozzá, már csak azért is, mert nagyon kevesen mennek át a szűrőn…

5. Rózsa

Az ötödik rózsa intenzív változást és fejlődést jelképez, és azt, hogy semmi sem állandó. Ha ezt a rózsát választottad, mindig meglátod a lehetőségeket, és sosem válsz beszűkültté, szemellenzősé.

Nem veszted el az irányítást életed felett, de ha mégis megtörténne, hamar visszaszerzed, tudatosságodnak hála!

A szerelemben azonban a túlzott tudatosság nem mindig előny, így zavarhat abban, hogy a tudatalattid és intuíciód révén kiválaszd az igazit! Néha képesnek kell lenned egy kicsit lazítani ahhoz, hogy jó döntést hozhass!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés