TESZT: Mit gondolsz, a 3 kép közül melyiken van egy kislányt? A válasz rejtett oldaladat tárja fel

Csak nézd meg a képet, és válaszd ki, hogy szerinted a három, a képen látható sziluett közül melyik sziluett egy kislányé. Ha ezzel megvagy, olvasd el a hozzá tartozó rövid kis elemzést.

Hirdetés

Hirdetés

Az összes válaszadó kevesebb mint egy harmada szavaz az első képre. Azok számára, akik ezt a képet választják, rendkívül fontos a szabadság: zavarnak a szabályok és a kötöttségek, terveidet, álmaidat, és kreativitásodat akkor tudod kibontakoztatni, hogyha ebben nem akadályoznak korlátok. Más emberek részéről sokszor ezzel kapcsolatban negatív, vagy akár agresszív reakciókat is kaphatsz. Azonban te ideális esetben ki tudod őket zárni, és mivel jól használod ki az idődet, nem találnak rajtad fogást!

Hirdetés

A középső képet választják a legkevesebben, leginkább csak 10-15 százalék! Ritka személyiség típusba tartozol, a meglepetések embere vagy! Csak néhány barátod van, ők azonban nagyon közel állnak hozzád, és eltéphetetlen szálak kötnek össze titeket. Rendkívül őszinte és hűséges emberként ismernek, akinek nagyon fontos a bizalom, és nagyon nehezen bocsájtasz meg azoknak, akikben csalódnod kell. Érzékeny és gondoskodó vagy, azonban az új dolgok és a változások néha nagy nehézséget okoznak neked: ezen az életterületen még érdemes dolgoznod!

Közel 50 % választása a harmadik képre esik. Megalapozott, és racionális döntéseket hozol, és erre alapul a magabiztosságod. Családcentrikus és társaság kedvelő személyiséggel rendelkezel, időnként azonban jólesik egyedül töltened az időt. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod: már valószínűleg így is bőven túlteljesíted a kötelezettségeidet, és te is megérdemled, hogy pihenj, illetve azzal töltsd az idődet, amivel szeretnéd.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés