Tisztítsd ki a vastagbeled ezzel, és 20 nap alatt akár több kilót is ledobhatsz!

Sajnos a mai modern korban egyre több méreganyag jut be a szervezetünkbe, és ha ezeket nem tudjuk kiüríteni, hosszútávon jelentősen károsítják az egészségünket, valamint erősen hozzájárulnak a nem kívánt súlygyarapodáshoz.

Hirdetés

Még viszonylag tudatosabb, egészségesebb étkezés esetén is érdemes a vastagbelet időről időre méregteleníteni, hát még akkor, ha kevésbé táplálkozunk kiegyensúlyozottan.

Az alábbiakban adunk egy receptet mindehhez. Az elábbiakra lesz szükséged hozzá:

Hirdetés

Egy e.k. méz,
Egy e.k. chia mag,
Egy e.k. lenmag,
Egy alma,
Egy csésze víz

Elkészítése is igen egyszerű:

Hirdetés

Hirdetés

 

Vegyük az almát, pucoljuk meg, majd vágjuk apróra, dobjuk ki a magot. Ezután az almát a vízzel és a mézzel tegyük turmixgépbe, turmixoljuk össze alaposan, majd az így kapott homogén krémbe tegyük bele a chia magot és a lenmagot, majd turmixoljuk még tovább.

Az így elkészített italt érdemes minden egyes nap éhgyomorra inni, kóúraszerűen 20 napig.

Intenzíven támogatja az egészségünket, tisztítja a vastagbelet, védi a falát, és csökkentheti a benne kialakuló gyulladásokat.

A kúra időtartama alatt érdemes kerülni a cukorban gazdag, valamint a feldolgozott szénhidrátot tartalmazó étkeket.

Amennyiben kiegyensúlyozottan étkezünk, a kúra által megindított méregtelenítő folyamatok hatására viszonylag rövid időn belül akár 10 kilogrammtól is megszabadulhatunk! Ráadásul sokkal egészségesebbnek és energikusabbnak érezzük majd magunkat!

Ne fogyasszuk, ha érzékenyek, vagy allergiásak vagyunk bármely összetevőre!

Hirdetés

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid is tudjanak róla!

Fentiek információs célt szolgálnak, nem minősülnek orvosi javaslatnak! Diagnózist kizárólag orvos állíthat fel! Betegség esetén fordulj orvoshoz, az orvosi kezelést semmilyen más eljárás nem helyettesítheti! Jó egészséget kívánunk! 

Hirdetés