Válassz egy fát, elmondjuk mi a személyiséged fő erénye! Ránk nagyon igaz!

A fák bolygónk tüdeje, amely tápanyagokat és oxigént állítanak elő a nap energiájának segítségével. Csodálatos élőlények, amelyek szimbolizálják a földi életet, és az élet körforgását! Az, hogy tudatalattid melyik fát választja a hatból, segíthet abban, hogy egy kicsit jobban megértsd önmagad, és azt, hogy mi személyiséged fő erénye.

Hirdetés

Nem véletlen, hogy a pszichológusok egyik kedvelt tesztje is éppen az, hogy fát rajzoltatnak a kliensekkel. Válaszd ki tehát azt a fát, amelyet tudatalattid legelső alkalommal kiszúrt, és olvasd el a hozzá tartozó leírást.

Hirdetés

1. Nyílt szívű és egyenes

Fontos számodra, hogy mások jól érezzék magukat, és ezért tenni is hajlandó vagy. Szeretnéd, hogy a világ jobb hely legyen, és nincs benned egy csepp rosszindulat sem, igyekszel, hogy az embereket a saját nyelvükön szólítsd meg. Mivel munkádat is teljes gőzzel végzed, megbecsülést, és sikereket arathatsz. Sokszor úgy érzed azonban, hogy nem mindenki fordul feléd olyan tiszta szívvel, ahogyan Te mások felé.

2. Őszinte és remek problémamegoldó

Ami a szíveden, az a szádon! Nem szereted másnak mutatni magad, mint aki vagy, és ezt a körülötted élők az esetek többségében értékelik is. Mivel kreatív vagy, intuitív, és a gondolkodásod is gyors, meglepően hatékony problémamegoldónak bizonyulsz. Néha túlzott őszinteséged megoszthatja az embereket, de még mindig úgy gondolod, hogy az egyenes út a legrövidebb!

3. Bölcs 

Mély bölcsességgel és nyugodt, pártatlan gondolkodással rendelkezel, amely kiemelkedő intelligenciával párosulhat. Szereted a dolgokat mélyebben megérteni, és mögéjük nézni. Fáradhatatlan elméd folyamatosan kutatja a válaszokat, és szívesen beszélgetsz másokkal hasonló dolgokról. A hétköznapokban is nagyon sokszor beválik ez a megközelítés, sokszor azonban túlagyalásba mehet át.

4. Energikus és vakmerő

Laza és energikus személyiség vagy, aki ha az élet citromot ad neki, csinál belőle egy finom limonádét! Közvetlenséged, remek társaság stílusod és érzelmi intelligenciád segít abban, hogy könnyedén alakíts ki kapcsolatokat, és mosolyra fakaszd az embereket! Szívesen vágsz bele új dolgokba, azonban tény, hogy egy kicsit nyughatatlan lélek vagy, aki tart attól, hogy egy-egy dologban jobban elmélyüljön.

5. Érzelmes

Rendkívül magas az érzelmi intelligenciád, mélyen éled meg az érzelmeket, és azokat értelmezni is könnyebben tudod másoknál. Feltölt a természet, az állatok és a gyermekek társasága! Van egy olyan tendenciád, hogy átveszed mások érzelmi rezgéseit, amelytől régebben sokat szenvedtél, de tudatosságod növekedésével ez sokat javult. Olyan munkakörben tudsz a legjobban érvényesülni, ahol ezeket a különleges képességeidet megfelelően kamatoztathatod.

6. Lelkes és cselekvő

Természet adta, szinte már gyermeki lelkesedéssel rendelkezel, és rendkívül aktív vagy, fontos számodra a cselekvés! Nem vagy az a típus, aki csak ül egy helyben, vagy agyal, ha valamit meg kell oldani. Hiszel abban, hogy az élet egy nagy kaland, és azt élni kell! Rengeteg tapasztalattal rendelkezel, amelyeket szívesen megosztasz másokkal is! A személyiséged árnyoldala lehet, hogy olyan energikus és vidám vagy az esetek többségében, hogy az emberek nagy része el sem tudja képzelni, hogy neked is vannak problémáid, így azokat néha úgy érzed, csak nagyon kevesekkel tudod megosztani.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés