Válassz egy gyűrűt: kiderül, milyen nő vagy igazából!

Ugye milyen szép ez a hat gyűrű? Azonban valami teljesen más is kötődik hozzájuk: mégpedig egy érdekes pszichológiai teszt!

Ha kiválasztod azt a gyűrűt, amelyet a legszívesebben az ujjadra húznál, adunk hozzá egy értelmezést, hogy milyen, a felszín alatt megbújó jellemvonásokkal rendelkezel, amelyek egy részéről akár Te magad sem tudsz.

Amennyiben nehéz választanod két gyűrű közül, akkor a két leírás kombinációja illik Rád.

Hirdetés

Hirdetés

Az első gyűrű

Nagyon érdekes és összetett személyiség vagy, aki látszólag olyan jellemvonásokat egyesít magában, amelyek nehezen férnének meg együtt. Az egyik oldalról jellemző rád a merevség, egyoldalúság, ami sokak számára kellemetlen lehet, másrészről azonban igen erős személyes varázzsal rendelkezel, amiért mindezt megbocsátják!

Bár nem engedsz a véleményedből, de mindig őszinte vagy, nemcsak másokkal, de saját magaddal is! Tulajdonképpen sokan irigyelnek is azért, hogy milyen őszinte és határozott tudsz lenni, és könnyen boldoggá teszed mindazokat, akiket kedvelsz! A másik oldalról ugyanakkor, hogyha valaki iránt negatív érzésekkel viseltetsz, annak meg tudod keseríteni az életét!

A második gyűrű

Finom nőiességgel rendelkezel, amely nemcsak a kifinomultságot és a jó ízlést foglalja magában, de azt is, hogy örök fiatal a lelked! Jó szívű vagy, szeretsz önzetlenül adni, és mindent megteszel a szeretteidért!

Te vagy az a típus, akin igazán jól állnak a szép és elegáns ruhadarabok, mint ha rád öntötték volna őket! Álmodozó természet vagy, aki szereti azt hinni, hogy a dolgok mögött mindig van valami más is, valami több! Talán éppen ennek köszönhető, hogy képes vagy az álmaidat megélni, és nem belefásulni a hétköznapokba! Ráadásul fantáziádnak hála a férfiakat is könnyedén elvarázsolod!

A harmadik gyűrű

Rengeteg vadság és energia él a szívedben! Kulturáltan viselkedsz, és tudod türtőztetni magad, ám ez az energia bármikor és szinte bárhogyan a felszínre törhet.

Az emberek érzik benned az erőt, és sokak érdeklődését felkelted, szeretnének megismerni Téged. Te azonban nem engedsz magadhoz közel akárkit, mert tudod, hogy sokan csak a kíváncsiságtól hajtva leginkább kizárólag kellemetlenséget hoznának az életedbe! Ugyanakkor azok, akik már a belső köreidbe kerültek, teljes odaadásodra számíthatnak!

A negyedik gyűrű

Egyszerre vagy szórakoztató, és széles látókörű, másrészről azonban akár egyszerűnek is lehetne Téged mondani. Na nem rossz értelemben persze!

Arról van szó, hogy nem bonyolítod a dolgokat: ami a szíveden, az a szádon, és mindig egyenes vagy! Szereted, hogyha nem kell köntörfalaznod. Éppen ezért sok barátod van, az emberek keresik a társaságodat. Ráadásul a jelenléted sokakra kifejezetten pozitív hatással van, és egy veled való jó beszélgetés után minden ború elszáll a fejük felül!

Az ötödik gyűrű

Szeretettel állsz az élethez, nemcsak a szeretteidet, de a munkádat, és még a háztartáshoz kapcsolódó feladatokat is szeretni tudod! Bár néha természetesen minden vagy mindenki okozhat bosszúságot, azonban megmaradnak benned az alapvető pozitív érzések!

Mindennek örülsz az életben, és alapvető vágyad, hogy megoszd a pozitív érzelmeidet másokkal! Megéled az életet, és minden percet. Jöhet bármi, akár minden pillanatot pozitívra tudsz fordítani, és így végül a megoldás is megszülethet az esetleges problémákra!

Hirdetés

A hatodik gyűrű

Tökéletes ízléssel rendelkezel, stílusérzéked hibátlan! Mindig nyugodt vagy, ezért a megérzéseid és az éleslátásod révén tulajdonképpen szinte az emberek veséjébe látsz! Nagyon utálod a hazugságot, de szinte azonnal észre is veszed…

Azok az emberek, akiket szeretsz, és akiket befogadsz a belső körödbe, a végsőkig számíthatnak rád, megtartod a titkaikat és minden körülmények között kiállsz értük. Hűséges típus vagy, de az is tény, hogy nem akármilyen ember típust engedsz be az életedbe, leginkább az éles elméjű és a megbízható embereket értékeled.

Illett rád a leírás? Neked mi a véleményed?

Hirdetés