A család több mint egy órát vesztegelt a forgalmi dugóban: végül azt észlelték, hogy a háromhetes kisbabájuk már nem lélegzik – a szülők mindenki figyelmét fel akarják hívni ERRE

Kirsti Clark és férje, Christopher két kicsi gyermekükkel, Malenával és Harperrel az otthonuktól nem messze található szupermarketbe mentek bevásárolni, azonban végül majdnem 2 órába telt, míg hazaértek, mert útközben csúnya dugóba kerültek.

Hirdetés

Otthon az anya elszörnyedve vette észre, hogy a babaülésben utazó három hónapos kisbabája, Harper nem lélegzik! Azonnal rohantak vele a kórházba, ahol az orvosok szerencsére gyorsan stabilizálták az életfunkcióit!

Az anya teljesen feldúlt állapotban volt és nem értette, mi történt a szeme fényével! A doktor elmondta neki, hogy amennyiben egy kisbaba 1 óránál többet tölt a gyermekülésben, az oxigénszintje egyes esetekben lesüllyedhet, és amikor kiveszik őt az ülésből, hirtelen megemelkedik az oxigénszint. Ez pedig rohamot válthat ki. Bár ez elsősorban a koraszülött, illetve nagyon kis testsúlyú babákra jellemző, másnál is előfordulhat. Az édesanya nagyon kiakadt, hogy ezt az információt miért nem mondják el a szülőknek már az elején!

Hirdetés

A szülők rendkívül hálásak, hogy kislányuknak nem lett nagyobb baja. Ugyanakkor mindenkit figyelmeztetnek arra, hogy az ilyen pici baba ne töltsön 1 óránál többet a gyermekülésben.

Hirdetés

Az anya üzenete rövid és tömör:

Hirdetés

“Az összes szülőnek üzenem, hogy legyen nagyon óvatos, és ha nem mindenképpen szükséges, hogy a kicsi ülésben utazzon, tüstént vegye ki őt belőle. Amennyiben bármi különöset tapasztal, azonnal forduljon orvoshoz.”

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid, ismerőseid is tudjanak róla!

Hirdetés