23 percig szenvedett a pokolban borzalmas kínok között – megdöbbentő dolgokat mesélt el best seller könyvében

Bill Wiese azért kelt fel az éjszaka közepén, hogy megigyon egy pohár vizet, azonban 23 perces testen kívüli élménye volt, amelynek során látogatást tett a pokolba.

Elsőre zagyvaságnak tűnhet, azonban az erről írt könyve nagyon rövid idő alatt best seller lett az egész világon, és története bejárta lényegében az összes kontinenst. Érdemes tehát röviden összefoglalnunk azt.

a férfi arról ír, hogy ezt a 23 percet a pokolban töltötte, ahol emberek milliói sikoltoznak, testét pedig démonok szaggatták a pokol tüzes gödrében. Arról is beszámolt, hogy borzasztó bűz uralkodott ott. Ő maga a kőpadlón feküdt egy börtöncellában, ahol egyre melegebb volt.

Hirdetés

Kőfalakat és rácsokat látott, mint egy börtönben, de sokkal füstösebb, büdösebb, és mocskosabb volt. Azt mondja, a cellájában két óriási démin is jelen volt, akik istenkáromlást folytattak. Érezte, hogy nagy gyűlölettel vannak Isten ellen, és ő iránta is ezek a lények.

Ráadásul az egyik a cella falhoz vágta őt. Aztán úgy érezte, a cella megvilágosodik, érezte Isten jelenlétét, sötét lett, kivitték őt a cellából, és egy tűzhely mellé tették.

Hirdetés

Amikor arról kérdezték, mi volt a 23 perc során a legrosszabb élménye, a borzasztó meleg, a felé irányuló gyűlölet mellett a fojtogató bűzt nevezte meg. Az alábbiakban beszél borzalmas kalandjáról, a felvétel angol nyelvű:

Neked mi a véleményed?

Hirdetés