Ez a 3 csillagjegy a legkegyetlenebb – a harmadik a legnagyobb meglepetés

Az alábbi három csillagjegy éppen azért tud annyira kegyetlen lenni, mert sok esetben báránybőrbe bújt farkasokról van szó. A kos nyers stílusa, vagy a skorpió bosszúálló hajlama mindenki számára ismert, ők azonban mégsem kerültek fel erre a listára.

Következzen hát a három legkegyetlenebb csillagjegy:

A Nyilas könnyednek és lazának látszik, azonban ő is rendelkezik egy könyörtelen, sőt nagyon kiszámíthatatlan, akár még bosszúálló arccal is. Nem lehet tudni, hogy mértéktartó arcát vagy pedig a szabályszegő oldalát mutatja-e majd.

Hirdetés

Egyszer sármos, vicces, kedves és a társaság középpontja, a másik pillanatban viszont már nem számíthatunk rá, undok és kegyetlen, sőt elviselhetetlen. Rendkívüli tehetséggel rendelkezik az emberek befolyásolásában, és bár ezt az esetek többségében jóra fordítja, amikor forrófejű és meggondolatlan, sokakat ránthat a vesztükbe.

Néha semmibe veszi a korlátokat, és ilyenkor hoppon maradnak azok, akik bíztak benne.

Bár a Bika alapvetően nyugodt természetű csillagjegyként ismert, makacsságával, és a földi javak iránti elkötelezettségével igencsak megkeserítheti mások életét.

Mivel nagyon erősen kötődik az anyagi biztonsághoz, és ráadásul vezető hajlamokkal is rendelkezik, előfordulhat, hogy a jólétet mások kárára éri el maga és a családja számára.

Hirdetés

Ráadásul nem enged azokból a dolgokból, amelyek fontosak számára, így tulajdonképpen meggyőzni szinte lehetetlen.

Bár alapvetően nyugodt és türelmes, de ezt az energiát is sokszor a makacsság kontrollálja, így ha megpróbálod meggyőzni, akár annyira felmegy benne a pumpa, hogy még magad is rácsodálkozol!

Érdemes vele az egyensúlyra törekedni, és olyan eszközökhöz nyúlni, amelyek felett a Föld jegyeknek nincsen befolyásuk. A direkt vita, az adok- kapok, vagy a “kötélhúzás” vele nem válik be.

A Rák a leggondoskodóbb és sokak szemében a legkedvesebb csillagjegy, érzékenység és érzékiség egyaránt jellemzi. Mégis, ha a legkegyetlenebb csillagjegy címet kellene kiosztani, a rák diadalmaskodna.

Ő az ugyanis, akiben rengeteg megvalósíthatatlan vágy rejtőzik, és amikor átlép egy olyan lelkiállapotba, hogy ezeket megvalósítsa, nem érdeklik a következmények.

Ilyenkor minden az ellenkezőjébe fordul át, és még azokon is átlép, akik a legfontosabbak a számára, és akikről élete 99 %-ában gondoskodik.

Hirdetés

Szerencsére nem gyakran fordul elő, hogy a Rákok kifordulnak önmagukból, azonban ha mégis, a Rák csillagjegyű szinte nincs is tudatában mindannak, amit tesz. Akár még a törvényt is megszegheti, nem képes belátni a következményeket.

Utólag persze szörnyű lelkifurdalás gyötri, azonban nem mindig képes visszafordítani a tettei következményeit.

Neked mi a véleményed?

Hirdetés