5 jel, hogy elhunyt szerettünk el akar valamit mondani nekünk

Sokan szeretnénk hinni benne, hogy elhunyt szeretteink a túlvilágról is figyelnek minket, és vigyáznak ránk.

Hirdetés

Éppen ezért nem véletlen, hogy az emberiség története során a régi bölcsek hittek abban, hogy léteznek egyes jelek, amelyeket azoktól a szeretteinktől kapunk, akik már a másvilágon pihennek.

Melyek is ezek a jelek?

Hirdetés

1.) Jó érzések látszólag ok nélkül

Amikor látszólag ok nélkül egy nagyon erős jó érzést élsz át: ilyenkor érdemes megfigyelned saját magadat, hogy mire gondoltál előtte, illetve milyen helyzetben voltál éppen. Könnyen lehet, hogy elhunyt szeretted próbál szeretet küldeni Neked, hogy feltöltsön pozitív energiával.

2.) Gyermekek és a háziállatok jelzései

Az állatok és a gyermekek sokkal érzékenyebbek a szellemekre és entitásokra, és jelzik Neked, amennyiben úgy érzik, hogy egy elhunyt lelke tartózkodik a közelben.

3.) Háztartási gépek látszólagos ok nélkül tönkre mennek

Az is lehet a túlvilági lelkek nekünk címzett figyelmeztetése, ha a háztartási gépek, vagy épp a televízió hirtelen elromlik, meghibásodik. Természetesen minden esetben érdemes odafigyelni a kontextusra.

Hirdetés

4.) A hirtelen, és minden átmenet nélkül bekövetkező hőmérséklet változás

Ha hidegben váratlan melegséget, melegben pedig hűs fuvallatot érzünk (főleg, ha olyan helyen történik mindez, ahol amúgy nem jár a levegő), sok esetben az is olyan jel, amelyet drága szeretteink küldenek nekünk a túlvilágról. Ezzel jelzik nekünk, hogy szeretnek és gondolnak ránk.

5.) Álmok

Álmunkban gyakran megjelennek szeretett halottaink: így adják tudtunkra, hogy támogatni akarnak. Sok esetben az életünkben felmerülő gondok, problémák kapcsán konkrét tanácsokat is adnak (általában persze szimbolikusan).

Te mit gondolsz?

Hirdetés