Mióta ezt az egyszerű kis növényt a lakásomban tartom, nincsenek bent többé szúnyogok, legyek, pókok, vagy egerek

Sajnos se takarítással, se rovarriasztóval nem tudjuk megoldani hosszútávon, hogy a szúnyogokat, legyeket, pókokat távol tartsuk a lakásunktól. Az egerek szintén hívatlan vendégek, akik igen kellemetlen lakótársak, és ahová beteszik a lábukat, ott igen gyorsan nő az egyedszámuk.

Amennyiben nem szeretnénk egészségre káros vegyszerekkel telefújni a házat, vagy szerencsétlen állatokat egérfogóval elpusztítani, van egy sokkal egyszerűbb megoldás, amely nemcsak hogy egészséges, még tetszetős is!

Létezik egy egyszerű kis növény, amely sokoldalúan felhasználható, és megfelelően alkalmazva elriasztja ezeket a kellemetlen kártevőket! Ez a növény a Borsmenta!

Hirdetés!

Érdemes Borsmentát nevelnünk otthon, mert a friss növényből remek teát készíthetünk, amely arra is ideális, hogy az otthonunkat kártevő mentes hellyé alakíthassuk.

Lehűtött teáját egy spré-flakonba öntjük, majd ráfújjuk azokra a felületekre/szétfújjuk azokban a helységekben, ahol nemkívánatosnak tartjuk a legyek, szúnyogok, pókok, egerek jelenlétét. Ezek nem tudják elviselni a növény szagát, ezért elkerülik majd a lakásunkat!

Hirdetés!

Hasznos volt? Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid, ismerőseid is kipróbálhassák!

Hirdetés!