Szülei el akarták távolíttatni az óriási anyajegyet kislányuk orráról… Ám ma, 24 évesen bámulatosan néz ki:

Mariana Mendes 24 éve született Brazíliában, egy meglehetősen jellegzetes sok alakú és nagy méretű anyajeggyel az arcán. A jellegzetes születési jegy a lány orrán átfutva a homloka alsó részét, valamint jobb szemének és jobb arcának bizonyos területeit is eltakarja.

Hirdetés

A szülei aggódtak, hogy a kislányukat csúfolják majd a társai, ezért el akarták távolíttatni ezt a jellegzetes alakú elváltozást.

Hirdetés

A lézeres beavatkozás azonban végül nem bizonyult alkalmasnak az anyajegy eltávolítására. Ám ő egyáltalán nem zavartatja magát emiatt: ma éppen ennek köszönheti, hogy az egész világ ismeri a nevét és az arcát!

Mára már keresett modell, és bár még mindig vannak olyan emberek, akik bántják a különleges anyajegy miatt, azonban ő nagyon büszke e jellegzetességére, és úgy tekinti, hogy az élete része.

Hirdetés

Az alábbiakban bámulatos képeket láthatsz a lányról:

View this post on Instagram

#TBT de quando sai na Glamour UK @glamouruk junto com essas mulheres maravilhosas (arrasta pro lado) ?

Hirdetés

A post shared by Mariana Mendes (@marianamendes.m) on

View this post on Instagram

Por ter a pinta bem no meio do meu rosto, eu sempre fui uma pessoa bem “básica” tanto nas roupas como na maquiagem! Pensava; como minha pinta já chama tanta atenção, não posso usar cores tão fortes que vão contrastar demais.. Não sei de onde eu tirava isso, não sei porque eu pensava isso, talvez por eu não tinha muita referencia de como seria cores em mim, até o dia que eu tentei! Comecei a usar makes coloridas e vi que não tem nada a ver a cor da make com a cor da minha pinta, pelo contrário eu acho que super combina cores coloridas com a cor preta da pinta. Quantas coisas a gente demora ou até mesmo deixa de usar, por um achismo bobo e por medo do julgamento né .. Hoje eu amo makes coloridas e não deixo de usar! ? Me conta se você já passou por algo assim:

Hirdetés

A post shared by Mariana Mendes (@marianamendes.m) on

Neked mi a véleményed?

Ne felejtsd el megosztani, hogy a barátaid, ismerőseid is lássák!

Hirdetés