A pár évtizedekig nem merészkedett el a fodrászhoz, az 1980-as évekből visszamaradt, Bundesliga-frizura szerű hajuk volt. Miután a fodrász kezelésbe vette őket, mintha nem is ugyanők lettek volna:

Vannak olyan emberek, akik annyira ragaszkodnak életük egy-egy szakaszához, hogy észre sem veszik, de lényegében teljesen elfelejtenek továbblépni.

Hirdetés

Az alábbi videóban látható pár férfi tagja az 1980-as évek közepe óta egyáltalán nem járt fodrásznál. Nem is véletlen, hogy a hajviselete egyszerre idézi Jürgen Klinsmann, Jon Bon Jovi és André Agassi egykori fürtjeit, és nem külön-külön, hanem bizony egyetlen személyben.

Persze mindezeknek megvolt a maga ideje, és tényleg nagyon szép korszak volt, de az a természet rendje, hogy továbblépjünk, és sajnos nem hozhatjuk vissza a múltat.

Hirdetés

A pár női tagja, Wendy járt ugyan fodrászánl az 1990-es évek elején, azonban az ő frizurája sem sokkal modernebb. Ő is élő mementója egy letűnt kornak.

A pár végül rászánta magát, hogy továbblépnek, elmentek Oprah átalakító műsorába. Miután a profi fodrászok kezelésbe vették őket, még ők is hüldezetek, és alig ismerték meg egymást. Évtizedeket fiatalodtak:

Hirdetés

Sokak számára motiváló lehet az átalakulás: ne felejtsd el megosztani, hogy eljusson hozzájuk is!

Hirdetés