A Való Világ 2 győztese, VV Laci 18 év után újra stúdióban járt: nagyon megváltozott, de még mindig ördögien jóképű! Elmondta, hogyan él ma, és mi történt vele azóta

A Való Világ korai szériái óta bizony nem kevés idő telt már el, de azt elmondhatjuk, hogy az akkori kedvencekre nagyon sokan emlékszünk, és sokunkat érdekel, hogy mi lett a sorsuk azóta.

Hirdetés

Vitkó “VV” Laci tizennyolc év után járt stúdióban, amikor a Palikék Világa vendége volt (a videót az interjúról alább megtalálod) a napokban.

Laci nagyon megváltozott, de még mindig ördögien jóképű!

Hirdetés

A VV2 után visszavonult a nyilvánosságtól, és elköltözött az országból, de nemrégiben hazatért. Az interjúban elmondta, hogy számára annak idején nem volt könnyű feldolgozni az ismertséget és népszerűséget.

“Annak idején mi többet voltunk képernyőn, mint bármelyik politikus vagy színész, és ezt nem tudod feldolgozni, mert hogy tudnád? Bemész mint étteremvezető vagy csálinger, és kijössz úgy, hogy buknak fel az emberek a járdán, hogy lássanak, vagy megérintsenek. Meg akarsz felelni mindenkinek” – nyilatkozta az egykori villalakó.

Hirdetés

Hirdetés

Fotó: Palikék Világa

Íme, a teljes interjú a VV2 egykori győztesével, Vitkó Lászlóval:

A VV2 egykori győztese az interjúban azt is elmondja, hogy milyen rengeteg dolgot csinált már az életben. Volt már rendőr, valóságshow hős, egy Michelin-csillagos étterem vezetője, illetve jelenleg saját vállalkozását irányítja.

További sok sikert és boldogságot kívánunk Lacinak az életében!

Te hogyan emlékszel vissza a műsor beli szereplésére? Mit gondolsz a mostani interjúról?

Hirdetés

Hirdetés