Céline Dion felemelően szomorú dalban búcsúzott imádott édesanyjától, aki a napokban hunyt el

Therese Dion, a világhírű énekesnő édesanyja, aki idén tavasszal lett volna 93 éves pont ma két hete pénteken hunyt el a kanadai Montrealban. Annyit tudhatunk, hogy ideje már beteg volt az idős hölgy.

Hirdetés

Tudni kell, hogy a kanadai televíziós személyiség édesanya és énekesnő lánya igen közel álltak egymáshoz, Therese Dion 14 gyermeke közül Céline a legfiatalabb.

Magyarországon kevesen tudják, de Therese Dion idős korában is igen aktív életet élt, egy igen népszerű főzőshowt is vezetett az egyik kanadai televízióban. Alapítványai keretei között keményen dolgozott a hátrányos helyzetű gyermekek érdekében is.

Hirdetés

Céline Dionnak aznap este az USA-ban már meghirdetett fellépése volt, és bár nyilván nagyon zaklatott és szomorú volt, végül ügy döntött, hogy nem okoz csalódást több tízezer embernek, akik várták az előadását.

Arra azonban mindenki számított, hogy ez az este most egy kicsit más lesz, persze azt senki sem sejtette, hogy pontosan miképpen…

Aki szereti a zenét, biztosan ismeri a Somewhere Over The Rainbow (a Túl a szivárványon) című dalt, amely az Óz a csodák csodája című musical/zenés mese egyik legemlékezetesebb betétdala: “Felhők távoli partján napfény vár..”.

Hirdetés

Céline ezt a dalt egyébként is előszeretettel adja elő a koncertjein, és a közönség persze imádja! Ez alkalommal azonban az érzelmes slágert elhunyt édesanyja emlékének ajánlotta.

A felvételen látható, hogy nem csupán a közönség, de maga az énekesnő is többször elérzékenyül a dal közben, amelyet óriási átéléssel énekel el, egyfajta megrendítő búcsúként szeretett anyukájától. Céline erőt vesz magán, és végig tudja énekelni a dalt, amelynek felvétele bejárta a világot.

Az internet népe nem imádja azt kevésbé, mint az élő közönség. Ha végighallgatod, meg fogod érteni, hogy miért:

 

Valóban gyönyörű és megható dal! Ha tetszett, kérlek, hogy ne felejtsd el megosztani, hogy az ismerőseid is meghallgathassák!

Hirdetés