Gyönyörű, hosszú haja volt a fiatal nőnek, ám sehogyan sem sikerült megzaboláznia a fürtjeit. Úgy döntött, kipróbálja a rövid frizurát:

A divat folyamatosan változik: vannak idők, amikor a rövid, máskor pedig a kifejezetten hosszú frizura számít sikkesnek. Egy dolog azonban mindig állandó: érdemes olyan hajviseletet választanunk magunknak, amely személyesen nekünk jól áll, és illik a személyiségünkhöz.

A hölgyeknek emellett arra is van igényük, hogy időről időre változtassanak a megjelenésükön, és ezzel együtt természetesen a hajviseletükön is. Ezek a változtatások sokszor bejönnek, sokszor azonban meglehetősen katasztrofális képet mutat a bátor próbálkozás :-).

Sokan vannak, akik a hosszú hajra esküsznek. Persze nagyon jól tud mutatni a jól karbantartott, hosszú sörény, ám sokan nem is gondolnak arra, hogy mennyi idő és mennyi ráfordítás ezt a hajviseletet mindig ápoltan, fényesen és csillogón tartani.

Hirdetés

Jól tudta ezt az a fiatal nő, akit az alábbi felvételen is láthatunk. Képtelen volt kezelni a haját, és lényegében odáig jutott, hogy minden zavarta már, a haja hullámai, a színe, de még a tapintása is.

Úgy döntött tehát, hogy nemcsak, hogy megszabadul a hosszú, barna, hullámos fürtjeitől, de mindenki okulására erről egy videót is készít. Miután megtette, és levágta a haját, azonban még nem állt meg. Úgy döntött, barnából a rózsaszín egy fura árnyalatára színezi át a haját.

Bevallom, hogy egy időben néztem az ún. átalakító show-kat a tévében, és az “átalakítások” legtöbbje el is nyerte a tetszésemet, mert ezekben az esetekben profi stylistok és fodrászok abban segítenek a résztvevőknek, hogy jobban ki tudjanak bontakozni, és külsőleg jobban ki tudják fejeznie a saját személyiségüket. Na nem tudom, hogy ki hogy van vele, de ez az az elem, amit én ebben a videóban nem feltétlenül találtam meg…

A videót végignézve egy kicsit eltúlzottnak éreztem az átalakítást, és a lány helyében én biztosan megbántam volna. De lehet, hogy én túl konzervatív vagyok. Te mit gondolsz a lány kísérletéről? Megérte vajon gyökeres stílusváltást és egyben teljes 180 fokos fordulatot vennie?

Forrás és a borítókép forrása: youtube.com

Hirdetés