Ezt a tesztet a legjobban koncentráló kb 1% képes megcsinálni: az összes 9-est kell megkeresni a 8-asok között 1 perc alatt

A különböző feladványokat és játékokat a legtöbben nagyon szeretik. Jó egy kicsit felfrissíteni az agyunkat és megmozgatni berozsdásodott agytekervényeinket egy egy ilyen játékkal.

Ezek a rejtvények nemcsak azért jók, mert egy kicsit kikapcsolnak bennünket, hanem azért is mert közben még fejlesztik is tudásunkat és hozzájárul ahhoz, hogy a nap folyamán frissebbek és energikusabbak legyünk.

Természetesen valaki mindezt inkább kávéval oldja meg, ahelyett, hogy nekilásson egy egy fejtörőnek. Azonban ezek a kisebb játékok igazán szórakoztatóak és felemelőek lehetnek.

Hirdetés

Az alábbi képen egy nagyon egyszerűnek tűnő feladatot látsz. Azonban csak nagyon kevesen képesek megoldani.

A feladat csupán annyi, hogy találd meg az összes kilencest a sok nyolcas között, és mindezt maximum egy perc alatt. Ha sikerül akkor te benne vagy azon kevés emberek között, akik képesek ezt a bonyolult ábrát átlátni.

Hirdetés

Sikerült megtaláld az összes kilencest? Ha igen, akkor kommentbe írd meg, hogy hány darabot találtál és mennyi idő alatt.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megoldani! 

Forrás: erdekesportal.com

Hirdetés