Ezt a tesztet a legjobban koncentráló kb 1% képes megcsinálni: az összes 9-est kell megkeresni a 8-asok között 1 perc alatt

A különböző feladványokat és játékokat a legtöbben nagyon szeretik. Jó egy kicsit felfrissíteni az agyunkat és megmozgatni berozsdásodott agytekervényeinket egy egy ilyen játékkal.

Hirdetés

Ezek a rejtvények nemcsak azért jók, mert egy kicsit kikapcsolnak bennünket, hanem azért is mert közben még fejlesztik is tudásunkat és hozzájárul ahhoz, hogy a nap folyamán frissebbek és energikusabbak legyünk.

Természetesen valaki mindezt inkább kávéval oldja meg, ahelyett, hogy nekilásson egy egy fejtörőnek. Azonban ezek a kisebb játékok igazán szórakoztatóak és felemelőek lehetnek.

Hirdetés

Az alábbi képen egy nagyon egyszerűnek tűnő feladatot látsz. Azonban csak nagyon kevesen képesek megoldani.

A feladat csupán annyi, hogy találd meg az összes kilencest a sok nyolcas között, és mindezt maximum egy perc alatt. Ha sikerül akkor te benne vagy azon kevés emberek között, akik képesek ezt a bonyolult ábrát átlátni.

Hirdetés

Hirdetés

Sikerült megtaláld az összes kilencest? Ha igen, akkor kommentbe írd meg, hogy hány darabot találtál és mennyi idő alatt.

Tetszett? Akkor ne felejtsd el megoldani! 

Forrás: erdekesportal.com

Hirdetés