Ha ÍGY nyomod a fogkrémes tubust, kimondottan szerencsés ember vagy

A pszichológusok azt mondják, hogy cselekedeteink nagy része szokásokon, automatikus cselekvésen alapul, nem pedig tudatos döntéseken. Ezek a rutinos cselekvések, még hogyha nem is tűnnek fontosnak, nagyon sokat elárulnak rólunk. Te hogy nyomod ki a fogkrémet a tubusból? Ha elolvasod a hozzá tartozó leírást, az nagyon sokat elárul a személyiségedről:

Hirdetés

1.) Művészlélek vagy, álmodozó, és sokan egy kicsit magadnak valónak tartanak. Elvarázsolva, saját világodban töltöd időd jelentős részét. Laza vagy, érzékeny, aki a légynek sem árt. Jellemző rád az egyszerűség és a nagylelkűség. Szinte bármit tolerálsz másoknak. Imádod megosztani velük az ötleteidet, még akkor is, ha sokszor elutasítják, mert nem értik meg a kreativitásodat.

Hirdetés

2.) Az a típusú ember vagy, akit a kihívások motiválnak, és a problémákat mindig nagy sikerrel oldod meg. Rendkívül aktív és energikus ember vagy, aki szereti a társaságot, és mindig emberek veszik körül.

Megtartod az egyensúlyt, és nyugalmadból senki sem tud kibillenteni. Arra érdemes odafigyelned, hogy nagyon sokszor szórakozott lehetsz, és ha éppen nincs kihívás az életedben, hajlamos lehetsz egy kicsit szétesni.

3.) Ragaszkodsz az elképzeléseidhez, és céljaidtól senki sem tántoríthat el. Így van ez akkor is, ha sokszor áttör a pesszimista megközelítés, elsősorban más emberekben hiányzik a bizalmad.

Magadban viszont megbízol, és azt érzed, hogy a saját energiáidra támaszkodhatsz. Ez egyfajta énközpontúsághoz vezet, elsősorban kényszerből. Ez rendben is van, amíg nem kezdesz önzővé válni, és másokat saját céljaidra használni.

4.) Szereted a rendet, mindent az élére állítasz, és a takarékosság is nagyon fontos szerepet foglal el az életedben.

Emellett viszont a körülötted élő emberekkel is sokat foglalkozol, és bár erőforrásaidat törekszel 100 %-ban kiaknázni, ezt nem teszed mások kárára. Szorgalmas vagy, és nagyon nagy a munkabírásod, mindenki érzi, számíthat rád.

Körülötted mindig tiszta a porta, rendes a ház, és ha valahonnan elkésel, mindenki tudhatja, hogy valami gond van. Arra azonban érdemes odafigyelned, hogyha az életed minden területén erőn felül teljesítesz, végül felőrölheted saját energiáidat.

5.) Képes vagy arra, hogy a dolgokat több irányból is megközelítsd, és az abban is meglátod a szépet, amiben mások képtelenek. Ez nagyon jól jöhet akkor, ha kreatív szakmád van, vagy olyan problémákat kell megoldanod, amelyre mások képtelenek.

Optimista vagy, nyílt szívű, és nagyon kevés alkalommal fordul elő, hogy valami igazán nyomaszt. Nem szeretsz nagyon sokkal előre tervezni, mégis úgy érzed, a sors kegyeltje vagy. Hangulatod és az érzelmeid sokszor változhatnak, de általában mindig visszabillennek a pozitív, napfényes oldalra!

Neked mi a véleményed?

Hirdetés