Hajmeresztő: gyanakodni kezdtek, hogy szellem járja a házukat. Mára azonban már azt kívánják, bárcsak szellem lett volna

A szellemhistóriák és kísértetjárta házak régóta a horror történetek középpontjában állnak, de néha a valóság még ennél is hátborzongatóbb lehet. Ez történt 1986-ban Massachusetts államban, amikor Tina és Karen Bowen életük legrettenetesebb élményét élték át.

Hirdetés

A Bowen család tagjai rejtélyes eseményekre lettek figyelmesek otthonukban. A berendezési tárgyak gyakran átrendeződtek, a hűtőben lévő tej rejtélyes módon eltűnt, és idővel fenyegető üzenetek jelentek meg a ház falain, piros anyaggal írva.

A lányok meg voltak győződve arról, hogy szellemek járják a házat, és erről beszámoltak apjuknak, Frank Bowennek is. Frank eleinte nem hitt nekik, úgy gondolta, hogy a lányok csak tréfálkoznak vagy csínyt űznek.

Hirdetés

Az események azonban hamarosan olyan fordulatot vettek, hogy Frank sem tudta figyelmen kívül hagyni a történéseket. Egy nap, amikor a család hazaérkezett, észrevették, hogy valaki használta a vécéjüket.

Ez már túlment minden határon, és Frank átkutatta az egész házat. Ekkor bukkant rá a szekrényben Tina 16 éves iskolatársára, Daniel LaPlante-re, aki arcát kifestette, indián stílusú kabátot és nindzsa maszkot viselt, kezében pedig egy baltát tartott.

Hirdetés

Tina és Daniel korábban randiztak, de miután a lány véget vetett a kapcsolatnak, Daniel megszállottá vált. Bejutott a Bowen család otthonába, és hónapokig élt a falak mögött, figyelve őket és terrorizálva a családot.

Kezdetben csak megfigyelni akarta Tinát, de idővel élvezni kezdte, hogy rettegésben tarthatja az egész családot. A furcsa események egyre gyakoribbá és bizarrabbá váltak: egyszer például a család arra tért haza, hogy a fürdőkád tele volt vizelettel, és aprópénz hevert szétszórva a padlón.

Amikor Frank végül rátalált a fiatal zaklatóra, LaPlante bezárta a családot egy hálószobába, de Tinának sikerült megszöknie az ablakon keresztül, és értesítette a rendőrséget.

Hirdetés

Mire a rendőrség megérkezett, LaPlante eltűnt, de később megtalálták a pince egyik falüregében rejtőzködve, ahol már hosszú ideje élt.

LaPlante letartóztatása után kiderült, hogy a fiú nemcsak betört a házba, hanem hetekig ott is élt, szinte láthatatlanul, és minden mozdulatukat figyelte.

Hirdetés

Ez az eset nemcsak a Bowen családot, hanem az egész közösséget megrázta, és máig emlékeztet arra, hogy néha a valóság sokkal rémisztőbb lehet, mint bármilyen kitalált történet.

Hátborzongató sztori… Te mit tennél hasonló helyzetben? Írd meg nekünk Facebookon kommentben!

Íme videón a történet (angol nyelvű):

Hirdetés